31 Aralık 2016 Cumartesi

Evde Yılbaşı Nasıl Kutlanır?





Herkese merhabalaar ✋
Bu seneyi de iyisiyle kötüsüyle bitirdik. Eğer siz de 2016'yı evde ailenizle veya yalnız uğurlayacaksanız ve yeni yıla daha çok eğlenerek girmek istiyorsanız bu yazım tam size göre!

1- 2016 Anılarınızı Göz Önünde Tutun

Çektiğiniz fotoğrafları albüm haline getirin. Bu sayede 2016'nın sizin için nasıl, kimlerle,nerede geçtiğini ve bu yılın hayatınıza neleri ve kimleri kattığını göreceksiniz. Emin olun yüzünüzde bir tebessüm oluşacak 😊

2- Lezzetli Yiyecekler Hazırlayın

Yemek diyince çoğumuz için akan sular durur. Keyif alarak yiyeceğiniz yemekler hazırlayın. Belki daha önce hiç denemediğiniz tarifleri deneyebilirsiniz. Bu mükemmel yemeğin yanına bir de tatlı ne şık olur değil mi? Mesela pasta hem pastayı süslemek de sizin için ayrı bir zevk olabilir. E biraz da elinizin lezzeti varsa ohh daha ne olsun!

3- Televizyon Programları veya Dizi/Film İzleyin

Yılbaşının belki de en güzel özelliklerinden biri televizyonda yılbaşı özel programların veya dizilerin olması. Eğer ben televizyon sevmem dizilerle de alakam yok diyorsanız film seçeneğimiz her zaman aktif. 

4-Yılbaşını Ailenizle Kutluyorsanız Birbirinize Her Saat Başı Bir Hediye Verin

İşte her saat başını iple çekeceğiniz ve birrr sürü hediye alabileceğiniz bi yöntem

5- Kutu Oyunları 


Çoğumuzun evinde rafta duran Jenga , Monopoly, Tabu gibi oyunlar vardır. Şimdi oyunları rafınızdan indirip oynama vaktiii! Bu yöntem de ailenizle birlikte eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayacak. Zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız.

6- Karaoke


Şarkı dinlemek ve söylemek hayatımızda büyük yer edindi. Öyle ki ben bir günümü şarkısız geçiremiyorum. Yeni yıla gireceğimiz bugünde hem arkadaşlarınızla hem ailenizle hem de tek başınıza yapabileceğiniz eğlenceli bir aktivite olarak listemizde yerini alıyor :)

Yeni yılınız kutlu, mutlu olsun. 2017 size gönlünüzden geçen her şeyi, herkesi, sağlık, sevgi,huzur ve aşk getirsin.
Bu sene her seneden farklı olarak yurtta sulh cihanda sulh diyorum. 


1 yorum:

  1. Mutlu yıllar öncelikle 😊 Gerçekten de evde geçirilen yılbaşlarında ne yapsak diye düşündüğümüz çok oluyor. Listeniz bu soruya bayağı bir seçenek sunuyor ama. Herkesin rahatlıkla yapabileceği, kolay ve ağlenceli bir liste olmuş. Güzel bir yıl olsun hepimiz için. Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil